TRAINING
BOEKEN
MENU

Coaching

  

Soms zijn er momenten die er toe doen. Een toespraak die extra belangrijk is of een pitch of presentatie voor een belangrijke klant. Elke spreekbeurt is een gouden kans om te verbinden en te inspireren.

De School voor Spreekvaardigheid helpt je om optimaal voorbereid aan de start van jouw toespraak of presentatie te verschijnen. In één of twee sessies helpen we je om je toespraak of presentatie te creëren en hier zodanig vorm aan te geven dat je maximaal kunt verbinden, inspireren en overtuigen. Indien gewenst plannen we ook meteen een evaluatiesessie, zodat je de geleerde lessen meteen als springplank kunt gebruiken richting je volgende spreekbeurt.

 

Coachingstraject 

Verlang je ernaar om te groeien in spreekvaardigheid en zoek je daarbij deskundige begeleiding? Met een mix van Masterclasses, training en coaching helpen we je om tot bloei te komen. Sommige sprekers staan aan het begin van hun loopbaan en verlangen naar een vliegende start. Andere sprekers hebben jarenlange ervaring, maar lopen toch regelmatig vast, of verlangen naar een diepere verbinding met het publiek en een groter effect van hun spreken. Vanuit een intake sessie waarin we jouw wensen in kaart brengen, stellen we een traject op waarin we je stap voor stap helpen om een volgend niveau in spreekvaardigheid te bereiken. Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen welke mogelijkheden er voor jou zijn.