TRAINING
BOEKEN
MENU

Ons Team

Maak hier kennis met onze specialisten in spreekvaardigheid

Dr Henk Stoorvogel

Specialist in Verbindend & Overtuigend Spreken
Dr Stoorvogel is gespecialiseerd in de retorica en communicatiewetenschap en verstaat als geen ander de kunst verhalen gedenkwaardig en overtuigend te maken.

Klariska ten Napel

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken
Als politica, docent en cultureel antropoloog verstaat Klariska de kunst van het bewegen van groepen en aanspreken van individuen. Met scherpzinnigheid en humor weet ze mensen te begeleiden naar het beste van zichzelf en een gedenkwaardig verhaal met inhoud.

Joël Boertjens

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken
Met zijn scherpzinnigheid en vriendelijkheid is Joël een buitengewoon effectieve coach en trainer in spreekvaardigheid. Hij ziet onmiddellijk waar de schoen wringt en haalt met heldere feedback en daadkrachtige training het maximale uit elke spreker.

Jannica van Barneveld

Specialist in Impactvolle Podiumcommunicatie
Als spreker en zangeres weet Jannica als geen ander bezieling en passie op het podium te brengen. Daarnaast heeft zij een scherp gevoel voor compositie van spanningsbogen in een verhaal en helpt zij jou een ijzersterke performance neer te zetten.

Marije Langhorst

Specialist in Impactvolle Podiumcommunicatie
Als theaterdocent, actrice en verhalenmens heeft Marije een feilloos gevoel voor het beter maken van een ieder die communiceert vanaf een podium.

Ruth Stoorvogel

Marketing

Janneke Steen

Backoffice medewerkster

Louise Blijleven

Administratief medewerkster