TRAINING
BOEKEN
MENU

Dr Henk Stoorvogel

Dr Stoorvogel - spreker, communicatiewetenschapper, trainer

Henk Stoorvogel sprak duizenden keren, in binnen- en buitenland, in congreszalen en kerkzalen, op winderige bergtoppen en op windstille meren, voor tien man en tienduizenden mensen, voor ondernemers en jongeren, in het Nederlands, Engels en Duits. Niet alleen is hij een begaafd en inspirerend spreker, ook is hij aan de Universiteit Twente gepromoveerd in de veranderkracht van spreken. Hij onderzocht waarom sommige toespraken mensen jaren bij kunnen blijven en anderen meteen vergeten worden. Hij bestudeerde de klassieke retorica en de moderne communicatiewetenschap en ontwikkelde een visie op spreekvaardigheid die de gouden regels van de retorica verbindt met de moderne communicatiewetenschap en mensen helpt verbindend en overtuigend te spreken. 

Als geen ander weet Henk de fases van Ontdekken - Ordenen - Omschrijven - Onthouden - Overdragen uit te leggen en diepgaand toe te passen op welk thema dan ook. Daarnaast is hij een meester in groepsdynamiek en staat een dag training met Henk garant voor inspiratie, humor en een gedenkwaardige leerervaring. Henk: 'Ik hou van mensen en ben overtuigd van de kracht van oorspronkelijkheid en originaliteit. Wanneer we afdalen tot de kern van een onderwerp en daarover maximaal origineel leren spreken, ontstaat onweerstaanbare communicatie.' 

Als oprichter en liefhebber van het trainersvak kun je Henk tegenkomen bij de Masterclasses Verbindend en Overtuigend Spreken en Impactvolle Podiumcommunicatie en bij de trainingen die de School voor Spreekvaardigheid verzorgt.