TRAINING
BOEKEN
MENU

Dr Mark van Vuuren

Als associate professor Organisational Communication en strategisch adviseur van visietrajecten helpt Mark organisaties om hun stem te vinden, zodat zij hun verhaal verbindend en overtuigend kunnen vertellen. Mark is een communicatiewetenschapper die niet alleen veel over communicatie wéét, maar er zelf ook ontzettend goed in is: meerdere keren won hij prijzen voor de wijze waarop hij colleges aan de Universiteit Twente tot gedenkwaardige gebeurtenissen maakt.

'Het is ongelofelijk hoeveel kracht er schuilt in het goed vertellen van het juiste verhaal. Dat kan de loop van levens, organisaties en zelfs landen veranderen. Toch lijken veel organisaties hier zich maar nauwelijks van bewust. Ik vind het geweldig organisaties te helpen hun visieverhaal op te diepen en te vertalen naar impactvolle communicatie.'

Je kunt Mark tegenkomen bij de Masterclass en training Visieverhalen voor organisaties en bij de Masterclass Verbindend en Overtuigend Spreken. Mark is ook beschikbaar als coach voor organisaties die hun visieverhaal strategisch uit willen werken.